Соев Протеин-Soy Protein-Soybean

Магазин за хранителни добавки в София-къде има хранителна добавка соев протеин,Soy Protein на прах

четвъртък, 13 ноември 2014 г.

Widgets

Соеви храни-продукти от соя и соев протеин

 
Соеви храни и Протеин от Соя


Soyfoods отдавна са ценени сред вегетарианците, както храни източник с високо съдържание на протеин.Соята се различава значително в макро-хранително съдържание от други бобови растения.като съдържание на мазнини и протеини, и ниско количество въглехидрати. През последните години,Соя и специфичните соеви съставки, особено изофлавони,са предмет на много научните изследвания.Над 2000 проучвания и изследвания свързани със соя и соеви  продукти се публикуват ежегодно.Тези изследвания се фокусират предимно върху ползите, които Soyfoods могат да предоставят за здравето на човек ,свързани с тяхното съдържание на уникално полезни хранителни вещества. Има особен интерес към ролята, която Соевите храни и продукти, за намаляване на риска от сърдечно-съдови заболявания, остеопороза и някои форми на рак.Въпреки това,естрогено-подобни ефекти на изофлавони, наблюдавани при проучвания,изразиха загриженост за потенциалните вредни ефекти от консумацията на soyfood.Тук ще разгледаме въпроси, свързани със соя, препоръки за оптимални количества за прием,потенциалните противопоказания за прием на соя ,соеви продукти и соев протеин.






източници на протеин при вегетарианци



При разглеждането на доказателства от проучвания ,които сочат, че, с изключение на тези лица които имат алергия към соевия протеин, Soyfoods може да играе изключително полезна роля в хранителния режим на вегетарианците.

Опасенията за нежелани реакции от прием на hranitelnidobaki със соев протеин, които не са подкрепени от клинични проучвания са неоснователни. При вегетарианци, прием на хранителни добавки със соев протеин, може да достигне от два до четири порции от по 30 грама, на ден.
Fhl.bg - онлайн хранителни добавки

Няма коментари:

Публикуване на коментар